Przypomnij sobie smak dzieciństwa! Ryżowe szyszki - przysmak PRL'u Składniki: 1/2 kg krówek (miękkich i ciągnących) 1/2 kostki margaryny "Kasia" 2 łyżki kakao 12-15 dag ryżu preparowanego Przepis: Krówki roztopić na małym ogniu. Dodać margarynę i kakao. Wszystko rozpuścić na jednolitą masę. Wsypać ryż preparowany, wymieszać, formować szyszki:) Smacznego!
Uczelniana hierarchia
‹ pierwsza < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 > ostatnia ›