Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…

Każdy sposób na ochłodę jest dobry –
Azjaci nawet ćwiczeniami muszą rozwalać system –
Prawdziwe ograniczeniato te w naszych umysłach –
To dopiero zjeżdżalnia –
 –
Taki zestaw szybko stałby się hitem w Polsce –
Przywilejem dzieciństwa jest poruszać się bez przeszkód między magią i owsianką, między bezgranicznymstrachem i galopującą radością –
Źródło: Ingmar Bergman
Sztuka plażowa –
Na skrzyżowaniu w lewo? Cholera, po co tyle zakrętów?! –
Reanimacja ptaka, który topił się w basenie –
Źródło: Włącz dźwięk
 –  Drogi Pan/Pani Kotlet schabowy to niekwestionowana klasyka w tradycyjnej kuchni polskiej. Wzmianki dotyczące tego dania sięgają około 1860 roku. Za jedno z najstarszych sposobów przyrządzania kotleta uważa się, nie tyle jego dobre rozbicie, a pora godziny, o której to się robi. Nie od dziś wiadomo, ze dobrze przyrządzony kotlet to taki, który rozbity jest dzień wcześniej miedzy godziną 8-20 i odpowiednio przyprawiony. Wtedy to włókna mięsa dobrze nasiąkną w nocy wszystkimi przyprawami. Serdeczna prośba, do osoby rozbijającej kotlety miedzy 5 a 6 rano, o zmianę godzin przyrządzania kotleta. Wbrew pozorom to rozbijanie jest uciążliwe dla sąsiadów, a prace uciążliwe wykonuje się od 8 do 20. Z góry/z dołu/z boku Dziękujemy! Sąsiedzi z J. Ku.
Każdy ma takiego znajomego, którego ksywka jest częściej używana niż imię –
Po co mi znajomość geografii? Jestem grafikiem! –  Canada
Nikt mi nie będzie mówił jak mam korzystać z telefonu –
Gdy nie przeczytasz instrukcji obsługi –
Aby pokonać swoje lęki, trzeba im stawić czoła –
Koła trzeba wycentrować –
Łabędzi ogrodnik –
Zwykły makijaż, a kompletnie dwie różne osoby –
Trzy pomniki dla trzech twardzieli –