Drobne sekrety ujawnione przez byłych pracowników różnych branż (13 obrazków)

W żadnej restauracji kucharze nie przygotowują twojego jedzenia „z miłością”. Robią je w stresie, wkurzeni i zmęczeni

W sumie to nie jest wielki sekret, ale nie wszyscy o tym wiedzą. Pracowałem w fabryce masła orzechowego. Robiliśmy je dla około 20-30 marek sklepowych. Sklepy sprzedawały je jako tanie, drogie i niesamowicie drogie. To samo masło

Kiedyś pracowałem w firmie ogrodniczej. Klienci dzwonili i myśleli, że zatrudniają profesjonalistów. A mój szef wysyłał mnie i czterech innych amatorów do wykonania roboty

Pracuję w restauracji w kuchni. I tak, pracujemy bez rękawiczek, ale bardzo często i dokładnie myjemy ręce. A niektórzy kucharze, którzy nie chcą „macać” twojego jedzenia i pracują w rękawiczkach, często nie zmieniają ich przez całą zmianę

Zdecydowana większość osób pracujących w farmacji jest pracowita, wysoce etyczna i dumna ze swojej pracy.
To firmy farmaceutyczne i fundusze zdrowia są złe i nienawidzimy ich tak samo jak wy

Nauczyciele czy wykładowcy na uczelni, którzy dopiero zaczęli pracę, tak naprawdę wiedzą niewiele więcej niż ich uczniowie

Duże sieciówki płacą ogromne pieniądze psychologom, którzy mówią, jak i gdzie ma być rozmieszczony towar.
Nie wiń nas, jako pracowników, że czasem następuje całkowita rewolucja i nic nie stoi tam, gdzie zawsze stało
Komentarze
Pokaż komentarze