Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…
 –  Drogi Pan/PaniKotlet schabowy to niekwestionowana klasyka wtradycyjnej kuchni polskiej. Wzmianki dotyczące tego daniasięgają około 1860 roku. Za jedno z najstarszych sposobówprzyrządzania kotleta uważa się, nie tyle jego dobre rozbicie, apora godziny, o której to się robi.Nie od dziś wiadomo, ze dobrze przyrządzony kotlet totaki, który rozbity jest dzień wcześniej miedzy godziną 8-20 iodpowiednio przyprawiony. Wtedy to włókna mięsa dobrzenasiąkną w nocy wszystkimi przyprawami.Serdeczna prośba, do osoby rozbijającej kotlety miedzy 5 a6 rano, o zmianę godzin przyrządzania kotleta. Wbrew pozoromto rozbijanie jest uciążliwe dla sąsiadów, a prace uciążliwewykonuje się od 8 do 20.Z góry/z dołu/z boku Dziękujemy!Sąsiedzi z J. Kamrowskiego 11A/B ...

Komentarze Ukryj komentarze

z adresu www
Komentarze są aktualnie ukryte.
Momencik, trwa ładowanie komentarzy…