Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…
Ponieważ zbliża się okres świąteczny, warto o tym pamiętać co roku ale nie tylko, aby być miłym dla pracowników branży hotelarsko-gastronomicznej, nawet jeśli coś źle zrobią – Niezliczona ilość godzin pracy, jedzenie na stojąco, pomijanie uroczystości z przyjaciółmi i rodziną oraz stres to rzeczy, z którymi wszyscy pracownicy branży hotelarsko-gastronomicznej będą zaznajomieni szczególnie w ciągu tego miesiąca.Jeśli więc się pomylą i do Twojej kawy dodany zostanie zły syrop... albo zapomną zamienić sałatkę na frytki, albo, nie daj Boże, nie zamówisz lodu... a do Twojego napoju dodany zostanie lód, pamiętaj, jak ciężko pracują nad tym, aby Twoje potrzeby było zaspokojone.Bądź miły. To nic nie kosztuje.

Komentarze

z adresu www
Komentarze są aktualnie ukryte. Jeśli chcesz je widzieć cały czas, zaloguj się,

Pokaż komentarze
Momencik, trwa ładowanie komentarzy…
 
Color format