Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…
Klienci, którzy pozostawiają na talerzach ponad 100 gramów jedzenia, muszą zapłacić karę w wysokości pięciu euro – Pewna niekonwencjonalna, lecz efektywna metoda została wprowadzona przez jedną z azjatyckich restauracji w stolicy Finlandii.Nowe zasady wprowadzone w restauracji zaczęły szybko przynosić pożądane efekty. Personel obsługujący musi wyrzucać znacznie mniej jedzenia, a właściciel liczy na to, że inni właściciele restauracji również zastosują podobne rozwiązania Pewna niekonwencjonalna, lecz efektywna metoda została wprowadzona przez jedną z azjatyckich restauracji w stolicy Finlandii.Nowe zasady wprowadzone w restauracji zaczęły szybko przynosić pożądane efekty. Personel obsługujący musi wyrzucać znacznie mniej jedzenia, a właściciel liczy na to, że inni właściciele restauracji również zastosują podobne rozwiązania

Komentarze Ukryj komentarze

z adresu www
Komentarze są aktualnie ukryte.
Momencik, trwa ładowanie komentarzy…