Jedzenie w fast foodach nie jest takie złe, jeśli stołujemy się tam niezbyt często Pracownicy różnych lokali mówią, jakich rzeczy nigdy nie powinniśmy zamawiać w ich restauracjach (15 obrazków)

Jeśli widzisz coś w menu i nie możesz znaleźć przynajmniej jednej lub dwóch innych pozycji, w których te składniki mogłyby być użyte, nie zamawiaj tego. Na przykład moja restauracja ma kanapkę "pulled pork". Nie używamy wieprzowiny do niczego innego. Ponieważ ta kanapka nie jest zamawiana zbyt często, to wieprzowina nie będzie świeża. Nie otrujesz się oczywiście, ale inne mięsa zamawiamy codziennie a wieprzowinę raz w tygodniu

Nigdy, przenigdy nie zamawiajcie Tacos. Dostaniecie połowę porcji farszu sprytnie rozłożoną w muszlach do taco.
Zamówcie jakikolwiek farsz i poproście o osobne taco shells- miękkie lub twarde

Pracuję w Buffalo Wild Wings. Nie kupuj nic innego niż skrzydełka. To jedyna rzecz wysokiej jakości. Wszystko inne to mrożone gówno

80% kanapki z tuńczykiem to majonez

Pracowałem w KFC przed jakieś 4 lata. Do kanapki BBQ wkładamy starego, nieświeżego kurczaka wymoczonego w sosie BBQ, żeby zabić jego smak

Nie zamawiajcie sałatki. Musimy dodać mnóstwo tłustego sosu i smażonego kurczaka, aby stłumić smak starej, podłej sałaty lodowej

W naszym Subwayu kurczak "pieczony w piekarniku" był tak naprawdę przygotowywany w mikrofalówce
Komentarze
Pokaż komentarze