Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…
Sezon na grillauważam za otwarty! – MIĘSO CZAS PIECZENIA:polędwica wieprzowa:  6-8 minutkarkówka: 5-6 minutkiełbasy wieprzowe (warto je ponacinać): 5-6 minutżeberka: 15-25 minutPODAWAĆ ZE SCHŁODZONYM PIWEM!7 zasad zdrowego grillowania:- zawsze myj starannie ruszt,- stosuj specjalne brykiety z węgla drzewnego,- kupuj świeże mięso,- nie piecz jedzenia z puszek i mrożonek,- używaj ziół,- tłuste potrawy kładź na tackach,- zastąp pieczywo warzywami,- poczęstuj sąsiada - niech nie marudzi, że kopcisz.Nie używaj szkodliwych dla zdrowia chemicznych specyfików do rozpalania grilla - lepiej użyj żony do dmuchania!
0:00

Komentarze

z adresu www
Komentarze są aktualnie ukryte. Jeśli chcesz je widzieć cały czas, zaloguj się,

Pokaż komentarze
Momencik, trwa ładowanie komentarzy…
 
Color format