Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…
 – Firma jest jedynym producentem takiego mięsa na świecie, który ma możliwość sprzedaży swojego produktu. FDA stwierdziła, że produkt przewyższa bezpieczeństwem mikrobiologicznym mięso z hodowli drobiu, nie wymaga też stosowania antybiotyków. Ma wysoką zawartość białka i zbilansowany skład. W Singapurze w handlu mięso pojawiło się w styczniu 2023 r. Cena hamburgera to ok. 50 zł czyli dość tanio jak na ceny w tym kraju.Z sondażu firmy w Singapurze, wynika, że 70% Singapurczyków, którzy spróbowali hodowanego kurczaka GOOD Meat, stwierdziło, że smakuje równie dobrze lub lepiej niż konwencjonalny kurczak. Prawie 90% z nich stwierdziło, że zastąpiłoby konwencjonalnego kurczaka kurczakiem z hodowli komórkowej. Około 90% operatorów restauracji stwierdziło, że byliby otwarci na sprzedaż mięsa komórkowego LAB-GROWNCHICKENLAB-MEAT-69330.50CULTUREDMEATMeat produced by in vitro cellculture of animal cells.CRUELITY FREE SAFE | HEALTHYENVIRONMENTALLY FRIENDLYEat meat with a clear conscience.NET WT. 170Z (482g)

Komentarze Ukryj komentarze

z adresu www
Komentarze są aktualnie ukryte.
Momencik, trwa ładowanie komentarzy…