Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…
archiwum
O co chodzi większości restauratorów? – Większość właścicieli siłowni i restauracji zapowiadała otwarcie od 1 lutego pomimo obowiązujących obostrzeń. Tłumaczyli to chęcią powrotu do normalnej pracy, kwestiami finansowymi oraz bezprawnością wprowadzonych obostrzeń. Przyszedł w końcu 1 luty, i co się stało? 60 % siłowni otwartych, a restauracji garstka. Czyżby jednak większej części restauratorów nie chodziło o otwieranie, normalną pracę i przyjmowanie gości, tylko o pieniądze?  I cała ta akcja zapowiadanego  nieposłuszeństwa wobec obostrzeń ( w ich wykonaniu) była skierowana tylko na pozyskanie pieniędzy z tarczy i funduszy pomocowych? Chodziło tylko o pieniądze? Bo gdyby chodziło o otwarcie i normalną pracę, to tak jak w przypadku siłowni, 1 lutego otwarte byłoby 60 % restauracji, a nie tylko kilka %.

Komentarze Ukryj komentarze

z adresu www
Komentarze są aktualnie ukryte.
Momencik, trwa ładowanie komentarzy…