Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…
Mówisz i masz –  Kochani szukam sprawdzonegoprzepisu na rybę po japońsku.Komentarze: 75 Udostępniono 3 razyバサの切り身2枚ナマズの切り身コーシャー/海塩 (私はダイヤモンドクリスタルを使用しています。 食卓塩には半分を使用しています)挽きたての黒コショウ中力粉大さじ1% (中力粉)大さじ1%ニュートラルフレーバーオイル(野菜、カノーラなど)ねぎ2個/ねぎ日本の短粒米を炊いた2杯白ゴマ小さじ1トーストサンショウ(オプション)調味料大さじ3醤油大さじ2みりん大さじ2酒砂糖大さじ1指示

Komentarze Ukryj komentarze

z adresu www
Komentarze są aktualnie ukryte.
Momencik, trwa ładowanie komentarzy…