Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…
 –  tiltillitTASTEMALL PLATESe rireanpashesekawatermeton Selede ee Sreem BmJ yowth .ututver enyfSummer SatedMised saad ereeshery aes,ado mbers w hney las vin rette Aed aseaeob oe ke an enrnPark Beltyd oy p belyserveds styeeLUNCHKabobsseeak cchein sost mustoomns, andtomanoes sgried on skewers and topped withchumichur sceervod with sweot.corsuccoranh veenaram ption avasiablefesas Deeeaed ed hyack onvoapee ate chela anda stone fret PiSD saureoha toasted houe bked bon Served withey posaKarean Chicken SandwiehParkocnate chicken breast air freo and toppeawich nchee Served with cspy pocatoesGreen Chill ChickenGrlled chickken in a green chi sauce, served withgriied vegetables and topped with chimichurri.)Pork RibsPork ribs in a stone frut 0B0 sauce topped withhaystack onions end sorvest with sweet cornsuccotashPasta PrimaveraOrecchiette pasta tossed with zucchini, squash,tomato, and mushrooms, topped with PecorinoRomano cheese. NegetoricnADDITIONAL SIDESCrispy Potatoes Sweet Corn Succotash Sautéed VegetablesMacaroni and CheeseKIDSSider with Crispy PotatoesGrilled Cheese with Crispy Potatoes | Macaroni and CheeseDESSERTSPanna Cottaitallan sweet cream topped with melon gelee.Summer Fruit CobblerFruit topped with sweet biscut and served warm.DRINKSMożesz się najeść do woli, a kelner nie przyniesie cirachunku. Goście restauracji sami sobie ustalają ceny.Premium Cold Brewed Black Ired / Milk I Apple .I co najciekawsze, takie podejście do biznesu znacznie podniosło dochodyrestauracji! Po pierwsze, ludzie są ciekawi jak to wygląda, że płacą ile chcą,więc przychodzą tlumnie. Ponadto, większość klientów nie chce wyjść nabiedojanuszy, więc płacą uczciwe pieniądze, zwłaszcza że kucharze dobrzesię spisują.PolsP

Komentarze Ukryj komentarze

z adresu www
Komentarze są aktualnie ukryte.
Momencik, trwa ładowanie komentarzy…