Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…

Całkiem naturalny banan

 –  SKŁADNIKI: WODA (75%), CUKRY (12%) (GLUKOZA (48%), FRUKTOZA(40%), SACHAROZA (2%), MALTOZA (<1%)), SKROBIA (5%), BŁONNIKE460 (3%), AMINOKWASY (1%) (KWAS GLUTAMINOWY (19%), KWASASPARAGINOWY (16%), HISTYDYNA (11%), LEUCYNA (7%), LIZYNA(5%), FENYLOLANINA (4%), ARGININA (4%), WAUNA (4%), ALANINA(4%), SERYNA (4%), GLICYNA (3%), TREONINA (3%), IZOLEUCYNA (3%),PROUNA (3%), TRYPTOFAN (1%), CYSTYNA (1%), TYROZYNA (1%),METIONINA (1%)), KWASY TŁUSZCZOWE (1%) (KWAS PALMITYNOWY(30%), KWASY TŁUSZCZOWE OMEGA-6: KWAS LINOLOWY (14%),KWASY TŁUSZCZOWE OMEGA-3: KWAS UNOLENOWY (8%), KWASOLEINOWY (7%), KWAS OLEOPALMITYNOWY (3%), KWASSTEARYNOWY (2%), KWAS LAURYNOWY (1%), KWAS MIRYSTYNOWY(1%), KWAS KAPRYNOWY (<1%)), POPIÓŁ (<1%), FITOSTEROLE, E515,KWAS SZCZAWIOWY. E300, E306 (TOKOFEROL). FILOCHINON, TIAMINA,BARWNIKI (ŻÓŁĆ E101 (RYBOFLAWINA), ŻÓŁĆ E160A), AROMATY(OCTAN 3-METYLBUT-1-YLU, OCTAN 2-METYLBUTYLU, 2-METYLPROPAN-1-OL, 3-METYLBUTYL-1 -OL, BUTYNIAN 2-HYDROKSY-3-METYLETYLU, 3-METYLBUTANAL, HEKSANIAN ETYLU, BUTYNIANETYLU, OCTAN PENTYLU), 1510. NATURALNY ŚRODEKDOJRZEWAJĄCY (ETEN).

Komentarze Ukryj komentarze

z adresu www
Komentarze są aktualnie ukryte.
Momencik, trwa ładowanie komentarzy…