Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…

hubertnnn

0 / 0
hubertnnn

[demot] Nie rozumiem problemu, wychodzi 10 sekund na pieroga, czyli 360 pierogów na godzinę, za minimalną krajową będzie to ok 8 groszy od pieroga robocizny.

1 / 1
hubertnnn

[demot] Kiedyś na tinderze zrobiono eksperyment I zapytano w ramach ankiety kobiet jakie są ich wymagania co do mężczyzn. W wymaganiach przeciętnej kobiety mieściło się mniej niż 1% mężczyzn. Ten sam eksperyment w drugą stronę dał 40% kobiet mieszczą tych się w wymaganiach przeciętnego mężczyzny.

6 / 6
hubertnnn

[demot] @jurekpaluch A ludzie jeszcze temu przyklaskują. Jak to szło? "Tak właśnie umiera wolność. Wśród burzy oklasków"

1 / 1
hubertnnn

[demot] W przeciwieństwie do odbijające farba magazynujaca poprawia widoczność odległych części drogi. Jest to szczególnie przydatne na ostrych zakrętach. Dodatkowo odbicie światła jest słabo widoczne kiedy z przeciwka jedzie samochód i nas częściowo "oślepia". A ta zielonkawa farba jest w takiej sytuacji wciąż dobrze widoczna.

0 / 0
hubertnnn

[demot] A wiesz ze gwiazdki Michelin są niczym innym jak jedna z pierwszych reklam jakie powstały na świecie? Wszystko zaczęło się od tego że producent opon rozdawał książki "warto odwiedzić twoim nowym samochodem".

3 / 3
hubertnnn

[demot] @basurero Co do tego umieszczenia to też ciekawy temat, bo z jednej strony nikt ci nie powie ze w pociągu jest 200miejsc więc poczekaj na następny, ale z drugiej strony bycie dopycjhanym miotłą to musi być ciekawe uczucie.

2 / 2
hubertnnn

[demot] @gorza Akurat z mojego doświadczenia z otwieraniem leków to wątpię by ktokolwiek tam myślał o osobach starszych. Niektóre leki wymagają takich wygibasow że nawet dwuedziestoparolatkowi ciężko to otworzyć, a co dopiero osobie starszej.

1 / 1
hubertnnn

[demot] Problem jest taki że jest influencer i "influencer" . Kiedyś gadałem z gościem co profesjonalnie zajmuje się takim influencowaniem jak to wygląda. Po pierwsze on nie żebrze o jedzenie, przychodzi do restauracji z ekipą, zamawia wszystko co mają w karcie i za całość płaci. To czego nie widać na filmie to fakt że ma on notatnik i na bieżąco notuje wszystkie spostrzeżenia, podobnie robi ekipa. Każdy próbuje wszystkich dań (pierwszy kęs na filmie, kolejne już poza). A jak wrócą do biura to jeszcze mają spotkanie gdzie wymieniają się informacjami i dopiero montują. A "influencer" przyjdzie żebrać, zrobi 10 sekundowy filmik i leci do następnej restauracji.

2 / 4
hubertnnn

[demot] @AGATAXA Czyli jedna Colhun miał rację - "Behavioral sink" I 3 pokolenia do wyginięciu ludzi.

0 / 0
hubertnnn

[demot] @Krokodylek13 Ja bym bardziej dał 5. Piotruś pan 12. Hobbit albo Wladca pierścieni 13. Thanos 18. Barbie Co do reszty się zgadzam.

0 / 0
hubertnnn

[demot] Gdzy przeczytałem "poddaję się plastyce" to liczyłem że blondyna do szkoły wraca by się uczyć malować, ale złudne są moje nadzieje.

1 / 1
hubertnnn

[demot] @Borsq To zależy od rodzaju plastiku. Najtańszy polietylen topi się w temperaturze 105*C. W gastronomii natomiast najczęściej używany jest poliwęglan który topi się w 250*C.

8 / 8
hubertnnn

[demot] @bartoszewiczkrzysztof Bo każdy kto wpadł umarł z głodu zanim dotarł do dna studni.

0 / 0
hubertnnn

[demot] @Obiektywny1 Ty se nie żartuj z tym mailem. Mi poczta polska za wysłanie maila policzyła 25zł.

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1059 60 następna »