Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…
 –  januszkowalski_poselMinisterstwo Rolnictwai Rozwoju WsiDlaczego polski makaronjest lepszy od włoskiego?Włoski makaronMąkaJajkaMetoda wykonaniaGotowaniePreferencjePolski makaronMiękka pszenna polskaTak, polskieWałkowany tradycyjnieKrótszePolacy lubią makaron,który rośnie w trakciegotowania jest miękkii sprężystyPolacy spożywająmakaron główniedo zup.WybierzPRODUKTPOLSKIKOWALSKIDurumNieTłoczonyDłuższeWłosi wybierajątwardszy makaronz mąki durum.Włosi używająmakaronu główniedo drugiego dania

Komentarze

z adresu www
Komentarze są aktualnie ukryte. Jeśli chcesz je widzieć cały czas, zaloguj się,

Pokaż komentarze
Momencik, trwa ładowanie komentarzy…
 
Color format