Internauci mówią, na co zwracają uwagę w restauracjach Jeśli też to zauważysz, lepiej wyjdź od razu (14 obrazków)
Napiwek doliczony do rachunku. Drogi właścicielu knajpy. To ty masz zapewnić pracownikom odpowiednią pensję a nie przerzucać koszty na klienta
Jeśli jesz w knajpce z meksykańskim jedzeniem i przystawka (chipsy, guacamole i salsa) jest niesmaczna wyjdź jak najszybciej. Nic lepszego już tam nie dostaniesz
Brak mydła w toalecie.
O ile pracownicy nie mają własnej toalety to znaczy, że nikt z nich nie myje dokładnie rąk po załatwieniu się
Stoliki ustawione tak blisko siebie, że czujesz się jakbyś jadł w towarzystwie 20 obcych osób
Krzesła lub ławy bez oparcia. Dłużej jak 15 minut nie da się na nich wysiedzieć
Może i jestem zrzędliwym dziadersem, ale chcę normalne menu i nie mam zamiaru pobierać menu na telefon
Komentarze Ukryj komentarze