Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…
 – Jednym z najdroższych frykasów u gwiazdy "Kuchennych rewolucji" są pierogi z kapustą i grzybami. Cena za pięć sztuk wynosi 51 złotych, czyli 10 zł za jednego pieroga. Z kolei za 10 uszek z borowikami trzeba zapłacić 70 zł.Droższymi pozycjami w bożonarodzeniowej ofercie są tylko kapusta z grzybami i pigwą - 91 zł za 900 ml oraz świąteczny bigos na winie za 84 zł.Wigilijny barszcz czerwony od Magdy Gessler to wydatek 65 zł (900 ml), a za tyle samo zupy grzybowej trzeba zapłacić 83 zł. Porazić może także cena kompotu z suszu - w tym roku zapłacimy za niego sporo drożej, bo aż 55 zł, a za sałatkę jarzynową z marynowanymi grzybkami - 41 zł za 300 g.

Komentarze Ukryj komentarze

z adresu www
Komentarze są aktualnie ukryte.
Momencik, trwa ładowanie komentarzy…