Zaloguj przez Facebooka lub Login: Hasło: nie wylogowuj mnie Nie masz konta? Zarejestruj się Zapomniałeś hasła? Odzyskaj hasło Nie dostałeś linku aktywacyjnego? Wyślij go ponownie
Naukowcy z German Institute of Food Technologies (DIL) dowiedli, że zawarty w marchewce kwas foliowy dyskwalifikuje ją jako warzywo Mocne Słabe +108 (117) #owoc #warzywo #marchew #kwas #naukowcy 1 kwietnia 2017 o 0:38 przez Hesher Skomentuj (3) Do ulubionych
Szymon Zmyślony pracował jako informatyk w Niemczech, UK i USA. Rzucił pracę w Google, by wrócić do Poznania i tam założył swój "Buzzarek" Ci naukowcy z Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego opracowali nowy sposób na zwalczanie nowotworów, który opiera się na modyfikacji białek Tak przeciwdziałają oporności na terapię przeciwnowotworową i zwiększają skuteczność leczenia Tych trzech młodych polskich naukowców z Wydziału Fizyki Uniwersytet Warszawski i Centrum Optycznych Technologii Kwantowych zbudowali pierwszy w historii Polski i pierwszy taki na świecie procesor kwantowy!
Komentarze Ukryj komentarze