20 sekretów, których nie zdradzą ci pracownicy sieci McDonald’s (21 obrazków)
Zamówienie frytek bez soli to jedna z najdziwniejszych rzeczy, jakie możesz zrobić w restauracji McDonald’s
To, co może wydawać się proste, sprawia w rzeczywistości wiele kłopotu. Porcja „specjalnych” frytek jest przygotowywana osobno, a używane do niej narzędzia są dokładnie czyszczone z soli.
To także najlepszy sposób, aby upewnić się, że otrzymasz najświeższą porcję
Twoja porcja jest jedyna w swoim rodzaju i przygotowywana dopiero po dokonaniu zamówienia
Ułożenie zestawu Happy Meal to najbardziej skomplikowany proces, wymagający sporo cierpliwości
Mnogość dostępnych opcji to prawdziwy koszmar. Cheeseburger, Hamburger czy McNuggets? Z sosem? Frytki czy jabłko? Mleko, sok, napój gazowany? Zabawka dla chłopca czy dla dziewczynki?
Filet-O-Fish to kanapka, która zawsze sprawia problemy
Klienci decydujący się na kanapkę z rybą nie zdarzają się często, ale kiedy już się trafią, filety są smażone na ich specjalne zamówienie.
W ukryciu przed przełożonymi sporządzają własne, sekretne menu
Fantazja pracowników, którzy mają do dyspozycji wszystkie możliwe składniki, naprawdę nie zna granic
Jeżeli zamawiasz coś specjalnego, musisz na to poczekać znacznie dłużej
Pracownicy składający kanapki pracują niczym maszyny. Każde specjalne zamówienie rujnuje ten porządek.
Pracowników tak naprawdę nie interesuje, czego dolejesz sobie do swojego kubka na wodę
Mogą pić darmowe napoje cały dzień, więc drobne oszustwa ze strony klientów nawet ich nie wzruszają. Mogą za to mocno poruszyć managera zmiany
Komentarze Ukryj komentarze