Momencik, trwa przetwarzanie danych   Ładowanie…
Szef kuchni, Patrick Friesen miał już dość tej nowej mody i specjalnych wymagań klientów co do ich jedzenia. W internecie więc zamieścił taki apel do wszystkich "nietolerujących" gluten itp: – "Czy ludzie z wszelakimi dietetycznymi wymaganiami mogli wybadać co mogą jeść, a czego naprawdę nie mogą? Macie alergię na mięczaki, ale za to chętnie jecie sos ostrygowy. Możecie jeść gluten, dopóki nie jest zawarty w pieczywie. Wegetarianie, ale nie widzą niczego złego w skrzydełkach kurczaka. Pescowegetarianie, którzy wpieprzają kurczaka. Ogarnijcie na co macie alergie i wtedy dajcie znać kelnerowi. Póki co jedynie utrudniacie prawdziwym alergikom jedzenie na mieście."

Komentarze Ukryj komentarze

z adresu www
Komentarze są aktualnie ukryte.
Momencik, trwa ładowanie komentarzy…